Realisatie

"It's not only about ideas.

        It's about making ideas happen."

Bouwbegeleiding

Wij begeleiden, ondersteunen en ontzorgen u tijdens de voorbereiding en uitvoering van het project. Afhankelijk van uw eigen wensen, kennis en ervaring kunt u uiteraard kiezen voor de begeleiding die bij u past. U kunt kiezen voor begeleiding bij een bepaald onderdeel, een combinatie van onderdelen of voor een complete bouwbegeleiding. 

 

Door een goed netwerk van vakmensen worden de juiste mensen ingeschakeld om het project tot een succes te maken.

Door nauwe onderlinge samenwerking, met één aanspreekpunt, wordt het proces tot en met realisatie op de voet gevolgd en kan zo het ontwerp, de kwaliteit, het budget en de planning nauwlettend bewaakt worden.

Oplevering

Wanneer de uitvoering is afgerond, is uw interieurproject klaar voor de oplevering. Alvorens de oplevering plaatsvindt, zullen wij het geleverde werk controleren. Indien er gebreken worden geconstateerd moeten deze eerst worden opgelost. Als de eventuele gebreken opgelost zijn is de officiële oplevering een feit.

 

Door een intensieve samenwerking, de ideeën en de vakkennis van de interieurarchitect kunt u nu genieten van een praktische woning met een unieke interieur inrichting.

  • Kim & Co. - interieurarchitectuur
  • Kim & Co. - interieurarchitectuur