Ontwerp

Met ultieme passie voor interieur vinden wij het een grote uitdaging om van elke opdracht een bijzonder project te maken.

Een verrassend ontwerp binnen elk budget.

Ontwerptraject

Voorbereiding 

Voorbereiding bestaat uit:

  • bespreking wensen en ideeën

  • opstellen programma van eisen

  • bouwkundige controle maatvoering

  • uitwerken plattegrond bestaande situatie

Structuurontwerp

Kim & Co. - interieurarchitectuur maakt een globale voorstelling van de indeling en inrichting, zodanig dat deze een goed beeld geeft van de mogelijke oplossingen.

 

De ontwerpen worden gepresenteerd middels plattegronden op schaal in combinatie met sfeerbeelden/moodboard.

Schetsontwerp

Op basis van de gekozen plattegrond worden uw wensen vertaald naar een schetsontwerp. Dit schetsontwerp wordt aan u gepresenteerd d.m.v. plattegronden en 3D-visualisaties. Hiermee krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden van uw toekomstige interieur.


Naarmate het ontwerp vordert zal Kim & Co. - interieurarchitectuur zich meer gaan verdiepen in de toe te passen kleuren, materialen en specifieke wensen. Ook kan Kim & Co. - interieurarchitectuur een globale raming laten maken van de kosten, voor zowel de interieur als de bouwkundige werkzaamheden.

Definitief ontwerp

Als het schetsontwerp door u is goedgekeurd, werkt Kim & Co. - interieurarchitectuur het uit tot een definitief ontwerp, voorzien van 3D -visualisaties, aanzichten met maataanduiding, detail tekeningen, evt. leidingschema en omschrijving van kleur & materiaalgebruik.

 

Wanneer alle gegevens definitief zijn kunnen we een  calculatie laten maken van het totale project.

Interieur ontwerpen

  • Kim & Co. - interieurarchitectuur
  • Kim & Co. - interieurarchitectuur